Jiří Bartoška pokřtil knihu Matka s ručením omezeným spisovatelky Uljany Donátové

„Přišla o muže, našla dceru, dovolila si milovat.“

Taková ženská jako já, Matka v trapu a nyní Matka s ručením omezeným, tak zní název v pořadí třetí knihy Uljany Donátové, která je již 21 let tiskovou mluvčí a PR manažerkou Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Křest její nejnovější knihy proběhl stylově, a to na 55. ročníku MFF Karlovy Vary ve stínu hotelu Thermal a jejím kmotrem se stal festivalový prezident Jiří Bartoška.

Ten během slavnostního setkání pěl na adresu autorky ódy a děkoval ji za její práci. „Sama Uljana řekl, že s námi spolupracuje již 21 let. Já mám pocit, že čtvrtá kniha by se měla jmenovat „Můj život s Bartoškou“. Určitě by se tam našlo hodně legračních situací, které jsme společně prožili,“ dodal Jiří Bartoška a jako správný kmotr se chopil knihy a přečetl krátkou ukázku. Poté následoval přípitek speciálním drinkem, který byl namíchán k příležitosti slavnostního aktu. Sklenice se chopil i s výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha.

Jak to na slavnostním křtu knihy Matka s ručením omezeným vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací