Young Star 61. Zlín Film Festivalu Oskar Hes zasadil festivalový strom

Herci pomohl i prezident festivalu a hromada dětí.

K tradicím Mezinárodního festivalu pro děti a mládež Zlín Film Festival patří i sázení stromu. Každý rok se tak rýče chopí vycházející „Young Stars“. Letos se tohoto slavnostního a prospěšného aktu ujal herec Oskar Hes.

Dvaadvacetiletý mladík již v dětství účinkoval v muzikálech Golem, Polská krev nebo Carmen. Vidět jsme ho mohli i v Kouzelné školce, Bábovkách, Terapii sdílením či Anatomii zrady. V Pustině režisérského tandemu Ivan Zachariáš a Alice Nellis ztvárnil Filipa Paskowského. Z nejnovějších děl jmenujme například TV sérii Božena. Do Zlína Oskar Hes přijíždí s dramatem Město a mysteriózním thrillerem Spící město.

V pátek 10. září v 9:30 ve festivalové aleji v Univerzitním parku čekal na Oskara Hese úkol, a to zasadit festivalový strom. Akcí, které se účastnil i houf dětí, provázel Jan Čenský. Pomocnou ruku Oskarovi nabídl sám prezident festivalu Čestmír Vančura. Po slavnostním aktu se malého zahradního náčiní chopili i kluci a holčičky, kteří práci dokončili. Prezident všem pracantům radil a instruoval, jak mají strom správně zasadit. V závěru akce nechyběla společná fotografie.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací