Aleš Háma má za sebou moderaci StarDance. Halloweenský večer mu přivál pavouky na sako

Zatančil si i s Markem Ebenem.

V pořadí třetí večer 11. řady StarDance byl speciální, a to hned v několika ohledech. Již od začátku bylo plánováno, že jednotlivé tance bude spojovat téma Halloween a Dušičky, což se odrazilo na stylizaci jednotlivých čísel a kostýmů. Tím ale výjimečnost tohoto kola neskončila, protože moderátorka Tereza Kostková byla pozitivně testována na covid-19. Měnit se tak musel nejen moderátor, ale i složení párů. Někteří se dokonce zúčastnit nemohli vůbec.

Diváci a porotci nemohli vidět tango v podání Simony Babčákové a Martina Prágra a halloweenskou cha-chu si nezatančili Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Tři páry navíc vystoupili v jiném složení, a to zpěvačka Tereza Černochová s Michalem Kurtišem, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková s Jakubem Necpálem a herečka Marika Šoposká s Michalem Burešem.

Velkou změnu zaznamenala i moderátorská dvojice. Po boku Marka Ebena se moderování ujal herec Aleš Háma, který k celému záskoku přistupoval s velkou zodpovědností. V úvodu přímého přenosu nechyběl ani neodmyslitelný krátký taneček moderátorské dvojice, kterému předcházel poctivý trénink. „Tereza Prucková nám ukázala co máme dělat a my jsme ji velmi svědomitě následovali,“ svěřil se nový moderátor. K halloweenskému večeru patřili i pavouci, kteří tematicky zkrášlovali jak porotce, tak moderátorskou dvojici. Aleš Háma se pavouků nebojí a připomněl dokonce jednu krásnou pověru: „Pavouk večer nosí štěstí.“ Háma se během krátkého rozhovoru svěřil, že si celý večer moc užil a poděkoval České televizi za příležitost. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací