Greenland: Poslední úkryt (2020)

Režie:
Premiéra v ČR: 28. 4. 2021 ()

Synopse: John Garrity (Gerard Butler) s manželkou Allison (Morena Baccarin) a malým synem Nathanem se vydávají na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště, před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. Uprostřed děsivých zpráv o tom, že města po celém světě jsou ničena úlomky komety, naši protagonisté bojují s rostoucí panikou a bezprávím, které je obklopuje. Budeme svědky zběsilého útěku do bezpečí. Podaří se jim najít poslední úkryt před globální apokalypsou a najít nový bezpečný domov?

Recenze:
Katastrofické filmy s hrozbami vyhynutí veškerého života na zemi táhly převážně v 90. letech, a to hlavně zásluhou Rolanda Emmericha a jeho Dne nezávislosti (1994). Od té doby, co naše společnost v jednom z nich s nadsázkou žije, se na ně nekouká zrovna snadno, to ale Hollywoodu nebrání v natáčení dalších. Přírůstek s názvem Greenland: Poslední úkryt rok od premiéry uvádí na své VOD platformě Netflix.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací