Zvládne Penélope Cruz s Antoniem Banderasem a Oscarem Martínezem natočit Film roku?

„Geniální souboj ega.“

V komedii Film roku režiséři Mariano Cohn a Gastón Duprat tzv. střílí do vlastních řad, protože si dělají legraci z celého filmového průmyslu, herců i svých kolegů. Děj snímku se točí kolem slavné a excentrické režisérky v podání Penélope Cruz, která se rozhodne natočit film roku. Aby mohl být tento cíl naplněn, má k dispozici neomezený rozpočet a dva hlavní herce.

Antonio Banderas se v projektu Film roku představí jako sebestředná filmová hvězda. Vedle něho uvidíme Oscara Martineze jako uměleckého charakterního herce. Obě tyto legendy sice oplývají velkým talentem, ale i egem a jejich střet přinese mnoho humorných situací.

Komedii Film roku již měl šanci vidět první diváci, a to na festivalech v Torontu a v Benátkách, kde snímek publikum velmi zaujal a těší se z pochvalných ohlasů kritiků i veřejnosti. V českých kinech je premiéra naplánovaná na 12. května 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací