Daniel Hůlka a Radim Schwab jsou Robinson Crusoe ve stejnojmeném muzikálu

Klasické literární dílo za zvuku hudby.

Dobrodružný román Robinson Crusoe, jehož autorem je Daniel Defoe, četl téměř každý, a to nejen proto, že se nachází na seznamu školní povinné četby. Nyní se s tímto příběhem můžeme seznám v Divadle Na Maninách formou původního českého muzikálu s Danielem Hůlkou či Radimem Schwabem v ústřední roli.

“Jsem strašně rád, že se Robinson hraje. Jak už jsem mnohokrát zmínil, hudba Zdeňka Hrubého je nádherná, on sám tvrdí, že ji skládal mně na tělo. Já jsem z ní opravdu nadšený. S nadsázkou říkám, že Zdeněk, kterého jsem předtím neznal, je reinkarnovaný Karel Svoboda,” prozradil Daniel Hůlka.

Chybět samozřejmě nesmí ani věrný přítel Pátek, kterého hrají Miroslav Hrab a Petr Urban. Na opuštěný ostrov uprostřed oceánu nás vezme tvůrčím tým ve složení autor hudby Zdeněk Hrubý, scénárista Ivan Hubač, režisér Václav Knop, textař Jan Krůta a choreograf Tomáš Kuťák. V dalších rolích se představí Elis Ochmanová, Ivana Jirešová, Martin Pošta, Martin Schreiner a mnozí další.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací