Šéfkuchař Jaroslav Sapík oslavil 70. narozeniny a pokřtil knihu Sapíkův svět

Máte rádi meruňkové knedlíky či chleba se sádlem a cibulí?

Šéfkuchař Jaroslav Sapík během své oslavy 70. narozenin pokřtil svoji novou knihu Sapíkův svět. Své přátele, rodinu a hosty pozval k sobě domů, a to do hostince Na Klokočné. Gratulanti, i přes oslavencův zákaz, přinášeli dary. Jaroslav Sapík se totiž během rozhovoru v zátiší zahrady a malé vinice svěřil, že k narozeninám nechce žádné dárky, ale pouze to, aby se v dnešní těžké době všichni přítomní krásně pobavili.

A o zábavu nebylo na oslavě nouze. O dobrou náladu všech přítomných se postaralo nejen dobré jídlo, víno a pivo, ale i několik hudebních vystoupení. Mikrofonu se chopil například Jan Neckář (bratr Václava Neckáře), Karel Vágner či Milan Fiala (leader skupiny Karel Gott Cover Band).

Během povídání s Jaroslavem Sapíkem jsme se dozvěděli, jaké je jeho oblíbené jídlo. Jsou to obyčejné pokrmy – krupicová kaše, chleba se sádlem a cibulí, meruňkové knedlíky. Šéfkuchař dále vyzdvihl pekařské umění českých žen, zavzpomínal na svoji cestu z Moravy do Klokočné u Prahy a prozradil mnoho dalšího. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na oslavě 70. narozenin Jaroslava Sapíka a na křtu jeho knihy Sapíkův svět vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací