Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář se opět špičkují v pořadu Souboj na talíři. Tentokrát šly dokonce šaty dolů

Po smaženém sýru se bude připravovat zvěřina.

V prvním díle jsme se podívali do nádražní výletní restaurace Zastávka Nižbor. Železniční sklad z roku 1876 zachránil herec Tomáš Hanák a proměnil ho v malebnou hospůdku. Zde si pochutnávali Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář na obalovaném smaženém sýru s medem. V další epizodě pořadu Souboj na talíři vybere destinaci a kuchařský úkol Jan Punčochář. Vypravíme se na Kladensko, a především do tamních lesů, kde na Přemka Forejta a Radka Kašpárka čeká nejedna perná chvilka.

A do tuhého půjde hned v úvodu, kdy Forejt a Kašpárek přijdou o šaty, a dokonce se připletou do mušky myslivcům. Již v tuto chvíli zoufalá dvojice svého kamaráda peprně proklíná.

To ale není vše. Když se snaží připravit prvotřídní pokrm založený na místní zvěřině, vydají se do tamních lesů pro exkluzivní suroviny. Radek Kašpárek a Přemek Forejt ale uvíznou v bažině. Ze záběrů je jasné, že je tato situace, mírně řečeno, zaskočila. „Já ho zabiju! Punčocho, jsi mrtvej!“ vzkázal Radek Kašpárek na Honzovu adresu. Těšit se můžeme i na úsměvné chvíle, kde se některá slovíčka ztratí v překladu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací