65 (2023)

Režie: ,
Premiéra v ČR: 16. 3. 2023 ()

Synopse: Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi… před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblattová) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. Autoři filmu Tiché místo a producent Sam Raimi vám přinášejí 65, napínavé sci-fi s Adamem Driverem, Arianou Greenblattovou a Chloe Colemanovou. Scénář a režie Scott Beck & Bryan Woods, produkce Sam Raimi, Deborah Lieblingová a Zainab Azizi. Na produkci se podíleli Scott Beck a Bryan Woods.

Recenze:
Co kdyby někdo přistál na Zemi za dob dinosaurů? Přesně na to se ptá snímek 65 režisérsko-scenáristického dua Scott Beck a Bryan Woods, které má na kontě například společný horor Haunt. Příběh se odehrává v době, když ještě lidstvo neobývalo planetu Zemi, ale na vzdálené planetě byl pokročilý život a její obyvatelé už objevovali rozsáhlý vesmír se svými moderními technologiemi. Mezi takové patří i pilot Mills, který jednoho dne ztroskotá na zdánlivě opuštěné planetě, jenže záhy zjišťuje, že jí obývají obrovští nebezpeční predátoři prehistorického původu – ocitá se totiž na Zemi před 65 miliony lety, kdy jí ještě obývali dinosauři. Mills teď musí spolu s další přeživší, mladičkou dívkou jménem Koa, bojovat o holý život a vymyslet plán, jak se dostat zpátky domů.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací