Šťastná (2014)

stastna_plakat_final
Režie:
Premiéra v ČR: 18. 12. 2014 ()

Synopse: Hlavní hrdinka Viktorie Šťastná (Andrea Daňková) odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. Dostává se do party protřelých studentek (Aneta Krejčíková, Marie Kružíková), které pojímají hereckou kariéru zcela osobitým způsobem. Co všechno je Viky ochotná udělat pro úspěch?

Romantický film režisérky Evy Toulové. Lovestory z divadelního prostředí mladých studentek herectví, kde chce hrát každá hlavní roli.

Každý člověk už odmala o něco bojuje. A hlavní hrdince - Viktorii Šťastné (Andrea Daňková), se opravdu podaří vyhrát a vydobýt si místo na herecké akademii napříč stovkami uchazečů. Tím ale netuší, že její boj teprve začíná. Odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. Dostává se do party protřelých studentek (Aneta Krejčíková, Marie Kružíková), které pojímají hereckou kariéru zcela osobitým způsobem. Co všechno je Viky ochotná udělat pro úspěch? A co proto, aby byla opravdu Šťastná?

Romantický příběh s dramatickými prvky pootevírá dveře do úskalí světa showbyznysu a těžkostí hereckého údělu na pozadí milostného příběhu dvou lidí, kteří touží po jediném - být šťastní.

Recenze:
K tomuto filmu zatím není k dispozici žádná recenze.

(photo&video: )

Video


K tomuto filmu zatím není k dispozici žádné video.

Galerie


stastna_plakat_dankova

Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací