Film Mysteria Bohemica nás vezme na kontroverzní prohlídku bizarního světa

Mysteria_Bohemica_obr_plakatNejpopulárnější paranormální tým bude odhalovat mediálně známé záhady.
 
 
 
Česká režisérka Eva Toulová ani na chvíli nezahálí. Na podzim tohoto roku uvidíme v kinech její celovečerní debut, romantický film z divadelního prostředí s názvem Šťastná. Je to pouhých pár týdnů, kdy padla jeho poslední klapka a už se pustila do příprav na dalším projektu.

Tentokrát opustila lovestory a ve spolupráci s novinářem a fotografem Jiřím Zídkem se vrhla do temných zákoutí mediálního světa. Mysteria Bohemica, thriller s mysteriózními prvky nás seznámí s nejpopulárnějším osmičlenným paranormálním týmem u nás, který nedbá na všudečíhající nebezpečí a neohroženě se pouští po stopách záhad, čímž se stává součástí mediálního světa. Bulvár ovšem nikdy nespí a do jeho spárů může padnout kdokoliv. Dokáží hrdinové uniknout svodům pozlátka, dekadenci a hříšným orgiím mocných?

Z obsazení je zatím známo, že v jedné z hlavních rolí se představí charismatický Lumír Olšovský. Film se právě nachází v přípravné fázi, ale natáčet se začne již v září tohoto roku na mnoha lákavých lokalitách České republiky. Pokud půjde vše podle plánu, uvidíme snímek Mysteria Bohemica v kinech v létě roku 2015.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací