R gatto představuje novou kolekci

rgatto_party_web_00Herečky, moderátorky i ženy preferující zdravý životní styl se sešly v obchodě r gatto.

Bez čeho se neobejde žádná spokojená žena? Samozřejmě bez dokonale padnoucích botiček a ladící kabelky. Není proto divu, že oficiální představení nové módní značky r gatto si nenechaly ujít ani slavné dámy. Útulný obchůdek na Vinohradské ulici v Praze během chvíle doslova praskal ve švech. Vyzkoušet si a omrknout kožené kabelky, boty, pásky a další doplňky přišla Ivana Chýlková, Barbora Kodetová, Jolana Voldánová, Miluška Bittnerová a Hanka Kynychová.

Nabízené zboží představila majitelka butiku Renáta Hejná a na tváři přítomných dam vykouzlila nejeden spokojený úsměv. Třeba, až se s Ivanou Chýlkovou, Barborou Kodetovou či Miluškou Bittnerovou potkáme příště na nějaké filmové premiéře, budou vybaveny novými botičkami, koženými rukavicemi či slušivým baretem. Jak to na r gatto párty vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerie na našem Facebook profilu.

rgatto_party_web_01

rgatto_party_web_02

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací