Snímek Mission Impossible – Národ grázlů odstartoval jízdu českými kiny v IMAXu

mission_impossible_narod_grazlu_plakatZjistěte, které celebrity se rozhodly přijmout misi a vyrazily na slavnostní premiéru.

Dnes v českých kinech po čtyřech letech opět zazněla typická melodie, která doprovází jednoho z nejznámějších tajných agentů při jeho úkolech. Tom Cruise již popáté ztvárnil Ethana Hunta z legendární filmové série Mission Impossible. Akční dobrodružství s podtitulem Národ grázlů nabízí vše, co od pořádné nesplnitelné mise očekáváme. Tom je opět ve formě, jeho tým ve složení William Brandt (Jeremy Renner), Benji Dunn (Simon Pegg) a Luther Stickell (Ving Rhames) je mu po ruce a nechybí ani nebezpečná kráska, prohnaný padouch a celá plejáda přestřelek, rvaček, vloupání a parádních silničních honiček.

Slavnostní premiéra filmu Mission Impossible – Národ grázlů se konala v pražském IMAXu a pozvání na takto luxusní pokoukání se zkrátka neodmítá. Než se VIP hosté pohodlně uvelebili v sále, čekalo na ně před kinem překvapení v podobě pekelně rychlých motorek a rafinovaně oděných krásek. Usednout na nadupaný stroj či se chvíli těšit z pozornosti usměvavé modelky si nenechala ujít čelá řada slavných mužů, jako je Martin Maxa, Petr Vojnar, Petr Kutheil, Petr Vágner, Jakub Kohák, Zdeněk Piškula či Jan Kříž. Pozadu nezůstaly ani ženy a omrknout Tomovy svaly a charisma přišla Markéta Hrubešová, Gábina Partyšová, Katka Kristelová, Marie Blahynková, Gabriela Filippi i Lucie Smatanová. O projekci byl jednoduše opravdu velký zájem.

premiera_mission_impossible_5_obr_01

premiera_mission_impossible_5_obr_02

premiera_mission_impossible_5_obr_03

Jak to v IMAXu na premiéře Mission Impossible – Národ grázlů, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací