Domácí péče podpořila projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

hejbejte_se_2015_obr_21Alenka Mihulová a Slávek Horák předali ceny dětem i „tetám“ z dětských domovů.
 
 
 
Nadační fond Hanky Kynychové již podeváté těšil kluky a holky z dětských domovů napříč Českou republikou. Po letním soustředění, které proběhlo v prostorách Fitness clubu Hanky Kynychové, se na 250 dětí sešlo v Praze v music clubu Futurum, aby zde předvedly, co pod dohledem pečlivých trenérů a vychovatelek nacvičily. Soupeřilo se v mnoha věkových i stylových kategoriích, tudíž své dovednosti mohli předvést malí i velcí. Celodenní akcí postupně provázeli Karel Voříšek, Klára Doležalová a Braňo Polák. Vzhledem k tomu, že se hodnotilo opravdu všechno, a to nejen celková show, povinné prvky, ale třeba i kostýmy, zasedla pod pódiem početná porota, která se mnohdy zapotila, aby vybrala toho nejlepšího, protože všichni účastníci se pustili do práce s nadšením.

Aby si vítězové odnesli z úspěchu co největší zážitek, medaile a hromadu dárků předávaly známé osobnosti. Vzhledem k tomu, že se jednalo o dobročinnou akci, jejímž středobodem je péče o druhé, nesměla na Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou chybět Domácí péče. Film režiséra Slávka Horáka nám totiž přibližuje životní příběh sestřičky Vlasty, která pečuje o druhé i na úkor svého zdraví. Nejen on, ale i představitelka hlavní role, Alena Mihulová, se přišli s dětmi a „tetami“ (vychovatelkami z dětských domovů) pozdravit a předat jim i krásné ceny. Dále do Futura dorazili například Ondřej Sokol, Simona Krainová, Jan Čenský, Olga Menzelová, Václav Kopta, Lukáš Langmajer, Veronika Arichteva, Roman Šebrle, Petr Vágner, Jan Kříž, skupina New Element a mnozí další.

Jak to na Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací