Předpremiéra filmu Lovec: Zimní válka v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervena Chris Hemsworth bojuje v Zimní válce.

Sněhurčin příběh všichni dobře známe. Kdo je ale onen lovec, který měl za úkol křehkou dívku usmrtit, jsme se nikdy nedozvěděli. Nyní máme příležitost, do kin totiž vstupuje dobrodružný snímek Lovec: Zimní válka, ve kterém se představí herci, jako je Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt, Sam Claflin a Nick Frost. Moderní multikino Premiere Cinemas zve všechny milovníky pohádek na předpremiérovou projekci, jež se odehraje 20. dubna 2016 v Praze, Olomouci i Teplicích.

Co: Projekce filmu Lovec: Zimní válka

Kdy: 20. dubna 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

lovec_zimni_valka_pc

Synopse filmu lovec_zimni_valka_2016_plakatLovec: Zimní válka:

Dřív než Lovec potkal Sněhurku…

Měl zavést nejkrásnější dívku v zemi do lesa a tam ji zabít. Místo toho ji zachránil a stal se legendou. I proto se stal lovec Erik ze Sněhurky hrdinou svého vlastního filmu, výpravného fantasy dobrodružství, ve kterém se bude muset vypořádat se dvěma mocnými královnami a jednou kráskou, která nejde pro ránu daleko. V hvězdně obsazeném filmu se sešli Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain a Emily Blunt.

Hrají: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Jessica Chastain, Emily Blunt, Sam Claflin, Nick Frost

Režie: Cedric Nicolas-Troyan

Premiera v ČR: 21. 4. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací