Langmajer, Gondíková a Kajnarová uvedli v Lucerně Sezn@mku

Seznamka_plakatVyzkoušeli jste někdy služeb internetových seznamek?

Ve čtvrtek 28. července 2016 do českých kin vstoupila nová letní komedie Sezn@mka s Jiřím Langmajerem, Adélou Gondíkovou a Zuzanaou Kajnarovou v hlavních rolích. Ústřední trojice si nenechala ujít ani slavnostní premiéru, která se konala v pražském kině Lucerna. Pozdravit se s diváky v sále přišla i režisérka Zita Marinovová s bohatou hereckou a tvůrčí delegací. Večerem provázel moderátor Petr Vondráček, který si ve filmu dokonce zahrál. Ale jak sám s úsměvem podotkl, ocitne se na plátně jen velmi krátce, přibližně 4 % z celkového času komedie.

Jak již název napovídá, Sezn@mka nás seznámí s internetovou seznamkou, které šéfuje Jiří Langmajer. Když se začnou množit stížnosti, musí s kůží na trh i sám majitel. V komedii o mužích a ženách se dále představí Marie Doležalová, Šárka Vaculíková, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Mira Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová či Iva Kubelková.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací