Nová kuchařka sestry Alice Bendové byla pokřtěna moučkovým cukrem s hvězdným třpytem

Sladké pečení s prospěšným přesahem.

Andrea Burešová Lišková, kterou můžeme znát i pod přezdívkou Cukrařinka, má na svém kontě první kuchařku, a to s výstižným názvem Cukrařinka Pečeme s láskou. Křest se neobešel bez její sestry, kterou je herečka Alice Bendová. Ta se se stala i jedním z kmotrů.

Slavnostní akce se zúčastnila celá řada hostů. Spolu s Alicí Bendovou se do křtícího aktu zapojili zpěvák Václav Noid Bárta, herečka Patricie Pagáčová a herec Roman Vojtek, který se chopil i moderátorského mikrofonu. Po jeho dotazu, čím se bude křtít, se na scéně objevil moučkový cukr s třpytivým hvězdným prachem, který pokryl nejen knihu plnou výtečných receptů, ale i všechny přítomné. Dalo by se říci, že Andrea Burešová Lišková hostům doslova osladila den.

Jak už to u sourozenců bývá, sestry Andrea s Alicí se nejen podporují, ale i doplňují. Alice, narozdíl od její sestry, sladké miluje. Na křtu navíc prozradila, že má ráda tiramisu nebo čokoládu. Z dezertů od Cukrařinky vyzdvihla černý piškot a mascarpone krém s malinami.

Během proslovu se Andrea svěřila, že kniha obsahuje nejen malé překvapení, ale má o dobročinný přesah: „Moje kuchařka je jiná v tom, že jsou v ní i tři psí recepty. Část výtěžku jde na pejsky ze spolku Dočasky.cz, od kterých sama pejska mám. Pomoc nejen lidem, ale i zvířatům je pro mě v životě důležitá, takže jsem to takto propojila.“

Pozvání dále přijali zpěvák Petr Kutheil či Jenda Jirka z show Peče celá země, který se zapojil i do přípravy občerstvení na křtu. Nechyběl ani několikapatrový dort. Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací