Slavnostní premiéra romantické komedie Všechno nebo nic s česko-slovensko-polskou delegací

vsechno_nebo_nic_plakatPauhofová, Issová, Deląg, Kronerová, Sobota či Farna uvedli premiérovou projekci Všechno nebo nic v pražském kině Lucerna.

 

Kniha velmi úspěšné slovenské spisovatelky Evy Urbaníkové Všechno nebo nic je nyní k vidění i na velkém plátně. Pod režisérskou taktovkou Marty Ferencové se splétají a rozplétají milostné eskapády kamarádek Lindy (Táňa Pauhofová) a Vandy (Klára Issová). Vedle hlavních hrdinek se ve filmu Všechno nebo nic objeví celá plejáda česko-slovensko-polských herců a hereček. A ve stejném duchu se nesla i slavnostní premiéra, která se konala v pražském kině Lucerna.

Projekce se samozřejmě neobešla ani bez čtveřice dam, které snímku vtiskly jeho výslednou podobu, a to autorka knižní předlohy a spoluautorka scénáře Eva Urbaníková, režisérka a scénáristka Marta Ferencová a představitelky ústřední dvojice Táňa Pauhofová a Klára Issová. Všechny přítomné dámy okouzlil přátelský a charismatický polský herec Paweł Deląg. Chybět nemohli ani Tániny filmoví rodiče, a to Zuzana Kronerová a Luděk Sobota. Večerníček ten den oželela i malá Karolinka, která ztvárnila Lindinu dceru Lucinku. Překvapením pro všechny přítomné byl i speciální host. Do Lucerny totiž dorazila  polská zpěvačka Ewa Farna, která nazpívala stejnojmennou ústřední píseň.

Kdo další do pražského kina Lucerna zavítal a jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací