Chodník slávy před Velkým kinem ve Zlíně bude bohatší o dvě nové hvězdy. Kdo je odhalí?

Tradice pokračuje.

Minulý rok jsme se před zlínským Velkým kinem mohli potkat s herečkou Barborou Seidlovou a hercem Janem Šťastným. Tradiční akce Chodník slávy a odhalování hvězd ke Zlín Film Festivalu neodmyslitelně patří již od roku 2006 a ani letošní rok nebude výjimkou. Pořadatelé mezinárodního festivalu pro děti a mládež ve spojení s Nadačním fondem Kapka naděje vybrali další dvojici, které se této pocty dostane.

Obě osobnosti patří k umělcům, kteří svoji filmovou kariéru zahájili v útlém věku a stali se z nich úspěšní představitelé herecké profese. Svoji hvězdu na zlínském Chodníku slávy letos odhalí Tereza Ramba (Vlastníci, Po strništi bos, Laputa, série Bobule či Rafťáci) a Jan Cina (Herec, Národní třída, Čertí brko, Smradi či Místa), a to v úterý 6. června v 16:00 během 63. ročníku ZFF.

Tereza Ramba je z hvězdy nadšená a poctěná. „Zlín mám moc ráda, dlouho jsem zde natáčela seriál pro Českou televizi Znamení koně, takže se těším na vzpomínky,“ svěřila se herečka. „Škoda že si ji nemohu vzít domů, před baráček na chodník by se mi krásně hodila,“ dodala s úsměvem Ramba.

I Jan Cina má z hvězdy velkou radost a považuje ji nejen za ocenění jeho dosavadního herectví, ale i lidského fungování. „Hvězda mi zároveň připomíná pozlátko hereckého světa a všeho kolem něj. Na chodníku bude taková padlá hvězda, která by mohla lítat ještě po obloze, ale díky upadnutí, si ji budu a budeme moci prohlédnout pěkně zblízka. Snad se hned neošlape…,“ podělil se o svoji filozofickou úvahu a přání Cina.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací