Dvanáctka červnových novinek od Albatros Media nás vezme na výpravy plné magie, detektivního pátrání i pohádkových fantasií

Co takto odstartovat léto s Harrym Potterem, Star Wars, Špionem za miliardu dolarů či Disneyho Zlatou klasikou v ruce?
 
 
 
Přípravy na léto vrcholí. Máte na dovolenou přichystanou i zásobu kvalitních, poučných, zábavných i napínavých knížek? Mediální společnost Albatros Media a.s. ví, že dobrých knížek není nikdy dost a připravila pro nás nabídku lákavých novinek, které potěší dospělé i dětské čtenáře. Napětí a odkrývání tajemství nám nabídne thriller Za zavřenými dveřmi, historický Špion za miliardu dolarů či tak trochu jiná detektivka Osm. Fanoušci knih i filmových dobrodružství ocení klenoty v podobě obrazové kroniky Star Wars Rok za rokem, nového vydání Harry Potter a Kámen mudrců či fantasy Piráti z Karibiku 5 – Salazarova pomsta. Pokud rádi nejen čtete, ale i vytváříte, je pro vás jako dělaná publikace Kouzla z květin plná originálních dekorací. Nejen kluci a holky, ale i dospělí s dětskou duší se s chutí pustí do Alenky v říši zombií a komiksové série Disney Zlatá klasika. Ti nejmenší se před spaním rádi vydají do Hvězdné roklinky s knížkou Víly Nevíly: Na stopě pod polštářem. O slovo se stále více hlásí youtubeři, blogeři i foodblogeři. Pokud jdete s dobou, nesmíte si nechat proklouznout mezi prsty tituly Život je raut a Get the Louk: # je to na tobě.

 

Za zavřenými dveřmi

Autor: B. A. Paris

Anotace:

Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!

Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás.

Cena: 299 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 264

Rozměry: 130 x 200 mm

Nakladatelstvi: MOTTO

Datum vydání: 1. 6. 2017

 

Kouzla z květin

Autor: Lenka Foltýnová, Martina Šedová

Anotace:

Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky. Obohatí vás i o procházky do přírody, materiál je totiž nejlépe osobně a vlastnoručně nasbírat! Originální publikace krok za krokem popisuje, jak vytvářet originální dekorace pro různé příležitosti z běžně dostupných květin a dalších materiálů, a to po celý rok.

Cena: 249 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 104

Rozměry: 205 x 205 mm

Nakladatelstvi: ALBATROS MEDIA

Datum vydání: 1. 6. 2017

Špion za miliardu dolarů

Autor: David E. Hoffman

Anotace:

Šéf moskevského CIA tankuje benzín, když mu neznámý muž vhodí na sedadlo obálku. To byl první kontakt, který navázal Adolf Tolkačev, špičkový konstruktér leteckých radarů, s nepřátelskou stranou. I přes velká rizika se rozbíhá nebezpečná spolupráce. Tajná setkání na nejneuvěřitelnějších místech, složité šifry, mrtvé schránky, špionážní kamery a další rekvizity. Bude to stačit, aby Američané ochránili svůj zdroj i vlastní lidi? 

Skutečný příběh jedné z největších špionážních misí všech dob, který ocení jak fanoušci historie a military, tak čtenáři thrillerů a detektivek. Kniha od nositele Pulitzerovy ceny nahlíží na utajený svět zpravodajských agentur.

Cena: 369 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 360

Rozměry: 145 x 205 mm

Nakladatelstvi: CPRESS

Datum vydání: 5. 6. 2017

Star Wars Rok za rokem Obrazová kronika

Autor: kolektiv autorů

Anotace:

Od roku 1977 jsou Star Wars stálou součástí populární kultury a celosvětovým fenoménem, který přetrval čtyři desetiletí. Tato chronologická kronika předkládá úplnou historii Star Wars včetně nejnovějších přírůstků do jejich světa, jako jsou filmy Síla se probouzí a Rogue One.

Před 40 lety se zrodil fenomén, který nemá obdoby. Oslavte ho s kronikou, v níž najdete různé kulturní a dobové souvislosti s univerzem Star Wars a také informace o merchandisingu a publikacích, které ke slavné sáze vyšly.

Cena: 699 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 368

Rozměry: 252 x 301 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 5. 6. 2017

Harry Potter a Kámen mudrců

Autor: J. K. Rowlingová

Ilustrace: Jonny Duddle

Překlad: Vladimír Medek

Anotace:

Až do svých jedenáctých narozenin si o sobě Harry myslel, že je jen obyčejný chlapec. Pak ale dostal soví poštou dopis, kterým byl zván ke studiu na prestižní soukromé Škole čar a kouzel v Bradavicích, a jeho život se rázem proměnil. Leccos se dozvídá o minulosti svých zemřelých rodičů, získá pár dobrých kamarádů, naučí se mistrovsky hrát famfrpál a kvůli Kameni mudrců podstoupí smrtelný souboj se zloduchem Voldemortem…

Magický svět Harryho Pottera znovu ožívá! Původní série o mladém kouzelníkovi vycházela od roku 1997 – po celém světě se jí prodalo přes 450 milionů výtisků v 79 jazycích – a zájem o tento jedinečný příběh nepolevil ani o dvě dekády později.

Cena: 399 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 336

Rozměry: 130 x 200 mm

Nakladatelstvi: ALBATROS

Datum vydání: 5. 6. 2017

Piráti z Karibiku 5 – Salazarova pomsta

Autor: kolektiv autorů

Anotace:

V pátém pokračování úspěšné pirátské série se znovu setkáte s vašimi oblíbenými hrdiny Jackem Sparrowem a Willem Turnerem, kteří tentokrát musejí spojit síly proti démonickému pirátovi Salazarovi. Tomu se podařilo uprchnout ze zajetí v Ďábelském trojúhelníku a nyní má spadeno na všechny piráty v Karibiku. Jackovi a Willovi zbývá jediná naděje: zmocnit se Poseidonova trojzubce, s jehož pomocí lze ovládat síly moře.

Cena: 199 Kč

Vazba: brožovaná lepená s chlopněmi

Počet stran: 168

Rozměry: 134 x 202 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 5. 6. 2017

Život je raut

Autor: Hannah Saleh, Daniela Hannová, Jana Patočková

Anotace:

Jsme jediný upřímný foodblog. Jsme jako Sex ve městě, kdyby Carrie a spol žily v Praze na pokraji nervovýho zhroucení. Utopenec je naše makronka a pivo je naše šampaňský. Socio-kulturní souvislosti, návraty do dětství v jídelnách a před televizí, glosování nad svíčkou, ranní cesty domů se smažákem v ruce. Štěstí i smutek doprovázející chlebíčky a bohemku. Život je raut, na který nás nikdo nepozval. I přesto jsme přišly. Hannah, Jana, Daniela. Holky z vývařovny.

Cena: 299 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 144

Rozměry: 150 x 205 mm

Nakladatelstvi: CPRESS

Datum vydání: 12. 6. 2017

Osm

Autor: Radka Třeštíková

Anotace:

Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč? Snoubenec, nejlepší kamarádka, někdo z rodiny, kde hlídala děti? Vysvětlení nepřichází ani po probuzení z kómatu. Michaela si totiž osudný den nepamatuje. A co víc, nepamatuje si ani poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně, ale všem zamíchal životy a skončil pokusem o vraždu.

Bábovky Radky Třeštíkové v loňském roce na několik měsíců ovládly žebříčky nejprodávanějších knih v České republice. Na předních pozicích se držely neuvěřitelných 6 měsíců a prodalo se jich již téměř 100 000 výtisků.

Po sladkých Bábovkách přichází nejčtenější česká autorka s něčím ostřejším – tak trochu jinou detektivkou…

Cena: 349 Kč

Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Počet stran: 384

Rozměry: 125 x 205 mm

Nakladatelstvi: MOTTO

Datum vydání: 15. 6. 2017

Get the Louk: # je to na tobě

Autor: Lucie Dejmková

Anotace:

Tohle není tutoriál! Žádné návody, instrukce či hotová řešení. Líčení nemá pevně daná pravidla, tak se nebojte vyzkoušet zdánlivě nemožné! Tohle je knížka pro holky, dívky, ženy, maminky a klidně i babičky. Lucie Dejmková, známá také jako Lou, autorka neuvěřitelně kreativního blogu Get the Louk, který si právem zaslouží titul „beauty blog roku“, v knize neradí, čím při líčení začít a jak postupovat, ale podpoří vás v hledání svobody a inspirace.

Kniha od Blogerky roku 2016, jejíž blog Get the Louk si dává za cíl probudit lidi z šedi a ukázat jim, že líčení může být zábavné. O tom, že to funguje vypovídá i počet fanoušků na Facebooku a Instagramu.

Cena: 299 Kč

Vazba: vázaná s laminovaným potahem

Počet stran: 176

Rozměry: 167 x 225 mm

Nakladatelstvi: BIZBOOKS

Datum vydání: 15. 6. 2017

Alenka v říši zombií

Autor: Gena Showalterová

Anotace:

Kdyby Alence Bellové někdo řekl, že se jí úderem srdce změní život, vysmála by se mu. Přesně to se ale stalo. Jedno mrknutí, jeden nádech, jedna sekunda. A všechno, co znala a milovala, bylo pryč! Její otec měl pravdu, příšery existují. Aby pomstila svou rodinu, musí se naučit bojovat. Aby přežila, musí věřit Coleovi Hollandovi, tomu největšímu rebelovi ze všech. I on ale skrývá tajemství, které je možná nebezpečnější než samotné zombie.

Gena Showalterová je oceňovaná autorka. Všechny její knižní série dostaly nálepku New York Times bestseller a USA TODAY bestseller.

Cena: 269 Kč

Vazba: brožovaná lepená

Počet stran: 328

Rozměry: 135 x 203 mm

Nakladatelstvi: Fragment

Datum vydání: 15. 6. 2017

Víly Nevíly: Na stopě

Autor: Kiki Thorpeová

Anotace:

Hvězdnou roklinku začne sužovat podivná záhada – jedna z víl totiž zmizí beze stopy! Mia je poslední, kdo Beck viděl, a tak se spolu se svými kamarádkami a vílou průzkumnicí Majkou vydá po její stopě do lesů Země Nezemě. Musí přece zjistit pravdu!

Cena: 229 Kč

Počet stran: 104

Rozměry: 295 x 295 mm

Nakladatelstvi: CPress

Datum vydání: 19. 6. 2017

Disney Zlatá klasika

Autor: Walt Disney

Anotace:

Komiksová série Zlatá klasika představuje výběr nejlepších příběhů z Kačerova od nejslavnějších disneyovských autorů, s jejichž přispěním vznikl unikátní svět, který dodnes dokáže bavit komiksové fanoušky po celém světě. Don Rosa je jedním z nejznámějších vypravěčů a kreslířů disneyovských komiksů. Proslavil ho příběh Syn slunce a mnohá jeho díla byla oceněna. První svazek Zlaté klasiky je věnován právě jemu.

Cena: 349 Kč

Vazba: pevná bez přebalu lesklá

Počet stran: 200

Rozměry: 160 x 244 mm

Nakladatelstvi: EGMONT

Datum vydání: 19. 6. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací