Sněhulák (2017)

Režie:
Premiéra v ČR: 12. 10. 2017 ()

Synopse: Elitní detektiv s elitní slabostí pro alkohol pátrá po sériovém vrahovi, jehož modus operandi představují vraždy v čase, kdy napadne první sníh. Dokáže Harry Hole přechytračit génia zla, než znovu nasněží? Adaptace světového bestselleru Jo Nesbøa.

Recenze:
Harry Hole (Michael Fassbender) je vynikající při řešení zločinů v Oslu. Jenže jeho oči podlité krví, strhaný výraz a zanedbané strniště (i když zrovna v případě Fassbendera spíše přidává na atraktivitě) nám napovídají, že ve všem ostatním je beznadějný případ. Samotář a alkoholik, tudíž není divu, že přítelkyně (Charlotte Gainsbourg) si raději našla jiného. Ovšem objevuje se nový mrazivý případ zavražděných žen, takže se Harry musí postavit na nohy. Zvlášť proto, že tajemný Sněhulák mu posílá vzkazy a vybízí ho ke hře. Co se stane, když se Hole dostane k odhalení vraha moc blízko? A kolik žen přijde o život, pokud se mu to nepodaří?

(photo&video: )

Video




Trailer 1:

Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací