Premiéra Strážci Galaxie: Volume 3 a Nebula, Quill, Rocket, Gamora a Yondu v první řadě

„Kapesníčky s sebou.“

Alespoň tak zní rada některých z diváků české slavnostní premiéry akčního sci-fi dobrodružství Strážci Galaxie: Volume 3. Před začátkem projekce ovšem bylo pořádně veselo, protože do kina dorazila parta cosplayerů a hosté se tak mohli vyfotografovat s Nebulou, Quillem, Rocketem, Gamorou či Yondu.

Oblíbená nesourodá partička od Marvel Studios pod vedením Petera Quilla s přezdívkou Star-Lord (Chris Pratt) znovu dolétla do kin po celém světě. Naposledy jsme se s nimi mohli potkat ve svátečním pořadu Strážci Galaxie: Sváteční speciál, kde Kevin Bacon ztvárnil sám sebe. A nyní na ně čeká nové dobrodružství a další nadupaný soundtrack. Hrát se bude nejen chytlavá muzika, ale i na city.

Tento zážitek si nenechala ujít celá řada hostů. Pozvání na slavnostní promítání přijali Sára Rychlíková, Radka Pavlovčinová, těhotná Monika Leová s manželem Martinem, Naomi Adachi s přítelem Maximem Habancem, rapperka Sharlota, Mikoláš Tuček s dcerami, Marian Vojtko s partnerkou, Lejla Abbasová se synem, Roman Šebrle s dětmi, Petr Vojnar, Genny Ciatti, Bára Mottlová a mnoho účastníků aktuální sezóny soutěže Survivor, a to Tomáš Weimann, Žaneta Skružná, Kristian Kundrata, Matěj Quitt či Petr Havránek s partnerkou Gabrielou Gášpárovou. Partičku z ostrova doplnil loňský vítěz Vladimír Čapek a Martina Helis z Robinsonova ostrova.

Jak to na premiéře Strážci Galaxie: Volume 3 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací