Muzikálová show Shrek má za sebou pražskou premiéru a míří do dalších měst

Shrek, Fiona, Oslík, lord Farquaad, Pinokio, Perníček a další pohádkové bytosti zatančili a zazpívali v Tip Sport Areně.
 
 
Výpravná muzikálová show Shrek se předvedla prvním divákům. Premiéra, která se konala v pražské Tip Sport Areně, se těšila hojnému zájmu diváků. Podívat se na muzikálové zpracování oblíbené animované pohádky přišli malí i velcí fanoušci zeleného zlobra.

Na podiu, které je obklopeno kulisami vysokými 7 a půl metru, sledujeme osudový příběh dvou osamělých bytostí, a to Shreka a Fiony. On žije v zapáchající bažině a ona ve věži, kterou hlídá obří Dračice. I když Fiona vyhlíží prince na bílém koni stovky a tisíce dnů, zachránit ji přijde zelený, krkající a mračící se Shrek. Ovšem, jak už to v pohádkách bývá …, vždyť to všichni dobře znáte.

Role Shreka se chopil Jiří Zonyga. Fionu ztvárňují hned dvě herečky, a to Ivana Jirešová a Radka Pavlovčinová. Premiérové představení odehrála první zmíněná herečka. Chybět nesmí ani upovídaný Oslík či roztomilý Perníček. Žádná správná pohádka se neobejde bez záporáka. V tomto případě je to panovačný, sebestředný, ale i velice vtipný lord Farquaad. Vzhledem k „výšce“ postavy musí Ondřej Bábor předvést celý svůj výstup na kolenou, což není vůbec jednoduché. Na jeho výkon se přišla podívat i jeho manželka Michaela Nosková se svou dcerou Eliškou.

V Praze sice již Shrek vystoupil, ale nyní se celá show vydává na tour po dalších českých městech. Vystoupení se konají 12. května v Brně, 19. května v Hradci Králové 26. května ve Zlíně a 2. června v Ostravě.

Jak to na pražské premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací