Stream.cz uvádí seriál Kadeřnictví s Janou Krausovou, Janou Bernáškovou či Patricií Solaříkovou

Jarní schéma přináší osvědčené pořady A DOST!, Darwinovy ceny, novinky v podobě Výlety do minulosti, Jak ušetřit?, Stream Steps a další.
 
 
„Mám mladšího milence. Ale je to takový divný. On mi pořád píše nějaký SMS,“ svěřila se Marika z Kadeřnictví.Každá žena moc dobře ví, že péče o vlasy si vyžaduje návštěvy kadeřnického salonu. A přesně v tomto prostředí se odehrává i nový denní komediální seriál Kadeřnictví. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková. Ženy několika generací se během směn svěřují nejen s každodenními starostmi, ale především vtipnými historkami, které pobaví mainstreamové publikum. Stream.cz nabídne od 14. května 2018 každý týden čtyři nové šestiminutové díly.


Jarní nabídka Sream.cz čítá i další tituly. Těšit se můžeme například na nové díly pořadu A DOST!, který minulý měsíc překonal 100 miliónů zhlédnutí. Chybět nebude ani stálice Fenomén, jenž diváky baví přes deset let. Premiérové díly nabídnou i krátké pořady Darwinovy ceny, Meziplyn, Výleťák, Dobývání vesmíru, dokumentární cyklus Krvavá léta či technologický pořad Swajp 2.0.

Přípravna je i celá řada novinek. Komička Adéla Elbel všem poradí v novém pořadu Jak ušetřit?. Do jejího hledáčku se dostane nejen oblečení a líčení, ale třeba i jídlo. A nejlepší cena? No samozřejmě zadarmo, nebo alespoň za málo. Michal „Hugo“ Hromas si s námi dá sraz U stánku, kde nás pozve na turecký kebab, americký hot dog, vietnamské pho, belgické hranolky, a to vše na českých ulicích. S českým tanečníkem J. K. Sanchezem budeme moci absolvovat dvanáct tanečních lekcí. Do svého tanečního pořadu Stream Steps si pozval i známé osobnosti, jako jsou Ben Cristovao, Jiří Korn, Aleš Ulm, Lenny, Milan Peroutka další. Připomeneme si i historické momenty. Aleš Ulm zve diváky každý týden na Výlety do minulosti.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci, která se zaměřila na seriál Kadeřnictví, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací