Pražská slavnostní premiéra českého tanečního filmu Backstage

Ben Cristovao si odskočil ze SuperStar na plátna kin.
 
 
Backstage – první český taneční film, tak zní charakteristika nejnovějšího počinu režisérky Andrey Sedláčkové (Fair Play). „Backstage je o lásce, tanci, přátelství, penězích, slávě a moci,“ přibližuje snímek Sedláčková.

Mezi nejvýraznější tváře Backstage bezesporu patří zpěvák, herec a sportovec Ben Cristovao, který si zahrál jednoho z porotců talentové soutěže, na jejímž pozadí se příběh filmu odehrává. Navíc snímek doprovází jeho dvě písně. „To je opravdu docela sranda, krátce po dotočení mé role do Backstage přišla nabídka dělat skutečného porotce. “ svěřil se se smíchem Ben Cristovao a dodal: „S tancem jsem začínal, takže když přišla nabídka na roli v tanečním filmu, rozmýšlení netrvalo ani pár minut.“ 

Na pražské slavnostní premiéře jsme se mohli potkat nejen s režisérkou Backstage a Benem Cristovao, ale i celou řadou herců, tanečníků a tvůrců. Z herců jmenujme například příjemně naladěnou Judit Bárdos s Janem Maxiánem. Premiéra tanečního filmu se samozřejmě neobešla bez přítomnosti tanečníků, a to bez skupiny The Pastels.

Jak to na slavnostní premiéře Backstage vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací