Ladies Nights Cinema City – Navždy spolu

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left] Poznejte, jaké to je, se znovu zamilovat v Cinema City.

 

Představte si, že si vaše životní láska a partner nevzpomíná, kdo jste a že se milujete. Říkáte si, hrozná představa? Channing Tatum si tohle peklo prožije na vlastní kůži ve filmu Navždy spolu. Přijďte se podívat, jestli se mu povede, získat svoji milovanou zpět a užijte si Ladies Nights v Cinema City. Romantiku a milostné tokání na vás čeká již 27. 3. 2012 v Praze na Novém Smíchově a 28. 3. 2012 v Brně Olympii vždy od 19:00.

 

Vstupenky si můžete zakoupit na pokladnách multikin Cinema City Nový Smíchov a Olympia od 13. 3. 2012.

 

Cena vstupenky:[singlepic id=1876 w=320 h=240 float=right]

Praha – Nový Smíchov

– 199 Kč

Brno – Olympia

– 169 Kč

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Ladies Nights

 

Oficiální synopse Navždy spolu:

Co kdyby vás ten, koho milujete, doslova a do písmene nepoznával? Věděli byste, jak si jeho srdce získat podruhé?

Paige (Rachel McAdams) a Leo (Channing Tatum) představují mladé novomanžele, kteří jsou do sebe až po uši zamilovaní a žijí spokojeným životem umělců v Chicagu. Jedné zimní noci se při vánici stanou účastníky dopravní nehody. Leo ji přečká bez úhony, ale úraz hlavy připraví Paige o veškeré vzpomínky na vztah s manželem.

Když se probere z kómatu, je pro ni Leo cizí člověk.

 Leo se náhle ocitá v bolestné situaci člověka, který je nucen znovu zažehnout lásku, na kterou čekal celý život, a získat si srdce své manželky ještě jednou. Z Paige se po duševní stránce stala znovu mladá studentka práv, kterou byla před pěti lety, ještě než potkala Lea a vydala se po cestě umění. Zdánlivě během okamžiku přestala být ženou, kterou Leo znal, a kromě toho nepoznává nic ze svého současného života. Nedokáže pochopit, proč se odcizila svým rodičům (Jessica Lange a Sam Neill), postrádá svůj konzervativnější šatník a nechápe, proč by opustila univerzitu a slibnou kariéru právníka. A navíc se domnívá, že je stále zasnoubena do okouzlujícího podnikatele Jeremyho (Scott Speedman), který po ní stále touží, a Leo ji se svým méně konvenčním životním stylem hudebníka nepřitahuje a zdráhá se uvěřit, že se do někoho takového mohla zamilovat.

 Když se zdá, že je šance na to, že se jí paměť vrátí, takřka mizivá, je Leo nucen čelit svým nejhorším obavám – pomyšlení na to, že přišel o svou životní lásku a svou jedinou rodinu. Jelikož se nevzdává, rozhodne se začít znovu a chovat se k Paige tak, jako by se právě poznali, s nadějí, že jelikož se do sebe už jednou zamilovali, podaří se jim to znovu. Je to výzva, která prověří vše, čemu kdy věřil o lásce, o sobě a o posvátném slibu, který je součástí každého svatebního obřadu: slibu, že manželé zůstanou navždy spolu.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací