Přípitek na dobrou věc v Summer Moët Lounge podpořili Sokolová, Peštová, Vagnerová, Habera, Dvořák či Bartoška

Letošní výtěžek poputuje na konto nadačního fondu AutTalk založený Kateřinou Sokolovou.
 
 
K Mezinárodnímu filmovému festivalu Karlovy Vary neodmyslitelně patří nejen snímky z celého světa, ale i Moët & Chandon. Při slavnostním otevření Moët Summer Lounge na terase hotelu Thermal proběhl i „Přípitek pro dobrou věc“ (Toast for a Cause), kterého se chopil nejen prezident festivalu Jiří Bartoška, ale i celá řada (nejen) filmových hvězd. Mini lahvičce šampaňského neodolali Daniela Peštová, Pavol Habera, Jiří Dvořák, Kateřina Klausová, Vlastina Svátková, Zuzana Belohorcová, Jiří Dvořík, Alena Mihulová s dcerou, Nikol Kouklová, Hanka Vagnerová a mnozí další. Na poslední chvíli dorazila i novozélandská herečka Thomasin McKenzie.


Jak již název akce napovídá, jedná se o filantropickou iniciativu, která opravdu pomáhá. Letošní ročník je propojen s nadačním fondem AutTalk založený Kateřinou Sokolovou. Z každé zakoupené lahvičky Moët Mini poputuje na konto AutTalk 53 Kč (hodnota příspěvku je totožná s ročníkem festivalu). Pozvání hosté navíc podepsali ikonickou lahev o objemu 600 cl.

Jak to na Toast for a Cause v Summer Moët Lounge vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací