Herci z Ordinace v růžové zahradě 2 se vrátili na filmový plac

Andrea Růžičková Kerestešová a Jan Hájek natáčeli v tropických teplotách ve svetrech.
 
 
Oficiálně se velké prázdniny nachází ve své polovině a školáci půjdou do školy až za několik týdnů, herci ze seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 už mají po dovolených. Po měsíční pauze se totiž herci i štáb vrátili do dekorací kamenické nemocnice, aby zde natáčeli premiérové díly pro novou sezónu, která startuje v úterý 28. srpna 2018.

I když v ČR panuje tropické léto a teploty trhají rekordy, herci si museli obléknout svetry a bundy, protože aktuálně vznikají scény odehrávající se na podzim. Na place se, a to doslova, zapotili Andrea Růžičková Kerestešová alias Marika Lukáčová a Jan Hájek coby nový primář Nemocnice v Kamenici, kteří vyrazili do exteriérů na lodičky. „Snažím se přesvědčit mysl, že mi není horko,” svěřila se se smíchem Andrea Růžičková. Jan Hájek prozradil, že to pro herecké povolání není nic neobvyklého: „Na jaře jsme točili léto a skákal jsem do studené vody, dneska jsem ve svetru. Ale je to v pohodě, dá se to vydržet. Spíš maskérky mají dost práce, protože jsme hodně zpocení.” 

A jak nový primář zamíchá dějem seriálu? „Moje postava je Jan Sekora, který přijíždí z Německa jako nová posila lékařského týmu kamenické chirurgie. Ta postava je napsaná tak, aby rozčeřila hladinu. Zásadní bude také jeho setkání s Marikou, která se vrací do Kamenice ze stáže v Plzni. Vztah mezi nimi bude komplikovaný, poznamenaný něčím důležitým z minulosti,” naznačil Hájek.

 

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací