Bill Nighy rozsvítil Vánoce v Centru Chodov ve stylu filmu Láska nebeská

Svoji první návštěvu Prahy si Bill Nighy pochvaloval.
 
 
Bill Nighy alias Billy Mack z filmu Láska nebeská přijel do Prahy, aby zde v Centru Chodov rozsvítil vánoční výzdobu inspirovanou právě tímto legendárním vánočním snímkem. Stylovou show nás provedl moderátor Marek Eben.


Nejprve na britského herce čekalo setkání s novináři, které se konalo v jednom z VIP sálů multikina Cinema City. Zde Bill Nighy například prozradil, jak probíhal casting právě na jeho roli ve snímku Láska nebeská. „V Anglii je taková tradice, že se se dělají čtené zkoušky. Čtete ze scénáře. A tím se to vlastně testuje. Je to taková služba režisérům. Vždycky hercům řeknou, že tohle není žádný casting. Nejde tady o žádnou roli, kterou byste mohli získat. Byl jsem tedy požádán, abych otestoval scénář Lásky nebeské a celkem se smáli. Tu roli se chystali dát někomu hrozně, hrozně slavnému. Ale z podivných důvodů, jsem ji dostal já. Pak se mě zeptali, zda bych chtěl vědět, kdo byla ta hrozně slavná osobnost. A já jsem řekl ne,“ popsal svoji cestu k Lásce nebeské Bill Nighy. Herec se smíchem dodal, že součástí castingu nebyl zpěv, protože už ho tvůrci zpívat slyšeli v jiném filmu. Navíc po něm nechtěli, aby byl rockovým bohem, ale rockovým idiotem. A to zvládá.

Poté nastal hlavní Nighyho úkol, a to rozsvícení Vánoc v Centru Chodov. Po cestě z kina se usměvavý herec vyfotografoval s hosteskami ve vánočním kostýmu. Měl ale naspěch, protože na tamním náměstí na něho čekal nespočet nadšených fanoušků.

Programem na podiu provázel moderátor Marek Eben. Diváci se tak mohli těšit nejen na hlavní hvězdu, ale i hudební a taneční show inspirovanou Láskou nebeskou. Ondřej Ruml zazpíval Christmas Is All Around za doprovodu krásných a stylových tanečnic.

Těsně před tím, než Bill Nighy stiskl červené tlačítko a rozsvítil Vánoce, pronesl své vánoční přání: „Popřál bych vám všechno, co přeji sám sobě – to znamená mír, lásku, aby Británie zůstala v Evropské unii a možná psa.“

Jak vypadala návštěva britského herce v Centru Chodov a tamním multikině Cinema City, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a Instagramu. Na našem YouTube kanálu ČK LIVE naleznete krátké video z rozsvícení Vánoc a záznam nejen z vánoční show, ale i z tiskové konference.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací