Jan Nedbal si nasadil sluneční brýle a zahrál ve filmu Jedna noc na kytaru

Kožené bundy, sluneční brýle, kytara, mikrofon a hudební klub.

Režisér David Laňka má natočenou úvodní scénu svého nového filmu Jedna noc. V kladenském klubu Poldofka to na tamním pódiu začátkem května rozjela stejnojmenná kapela, ve které se hudebních nástrojů a mikrofonu chopili Adam Ernest a Jan Nedbal.

Příběh filmu o devalvaci sexuality, sexuální sebeúctě či intimitě se točí kolem Adama a Elišky. Tuto ústřední dvojici ztvárňují Vanda Chaloupková a Adam Ernest. „Moje filmová postava se jmenuje Adam, stejně jako já, jenže zatímco on je alkoholik, já celý život nepiju. Je to pro mě velká výzva, takzvaný protiúkol. Musím se do toho hodně vcítit,“ přiblížil svoji postavu Ernest.

Úvodní scéna celého snímku bude patřit kapele Jedna noc, ve které vedle Adama Ernesta uvidíme a uslyšíme i Jana Nedbala. „Do filmu mě vlastně pozval Adam Ernest, můj dlouholetý kamarád. Kapelu spolu máme i v realitě, jmenuje se Matka. A tak, když mi Adam zavolal, že je možnost si ve filmu zahrát, nemohl jsem jinak než souhlasit. Jenom jsem si vymínil, že budu mít šátek a budu hrát na akustickou kytaru,“ svěřil se Nedbal.

(Foto: Jedna noc – Pavel Sinagl)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací