Slavnostní premiéru české komedie Ženy v běhu sledovala plně obsazená Lucerna

Na projekci dorazila i Zlata Adamovská se všemi filmovými dcerami.
 
 
Scénárista komedií Bezva ženská na krku, Život je život a Láska je láska Martin Horský natočil svůj režisérský debut, a to (opět komedii) Ženy v běhu. Snímek nás seznámí s Věrou (Zlata Adamovská), která se rozhodne splnit poslední přání svého muže, a to uběhnout maraton. Do úkolu se ovšem nepustí sama, pomohou jí její tři dcery v podání Terezy Kostkové, Veroniky Khek Kubařové a Jenovéfy Bokové.


Všechny čtyři zmíněné ženy nesměly chybět na slavnostní premiéře v pražském kině Lucerna. Tentokrát ovšem vyměnily běžecké boty a dresy za elegantní modely. Stejně se zachoval i jejich filmový trenér Vladimír Polívka. Terezu Kostkovou dokonce doprovodil její syn Antonín. Hereckou delegaci před plátnem dále doplnili například Ondřej Vetchý či Petr Vondráček. Večerem provázel Aleš Háma.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací