Na premiéru filmu Alita: Bojový Anděl dorazil Adam Mišík, vítězky Miss Czech Republic 2019 či rapperka Sharlota

Projekci v kině si nenechal ujít ani Láďa Hruška, Kate Matl nebo herečka Denisa Pfauserová.
 
 
Do kin dorazil dlouho očekávaný snímek Alita: Bojový Anděl, jehož scénář vznikl podle předlohy japonské komiksové mangy. I když na režisérské křeslo usedl Robert Rodriguez, spolupracoval na něm i oscarový James Cameron.


Film nás zavede do daleké postapokalyptické budoucnosti a seznámí nás s Alitou, poničeným kyborgem se srdcem a duší dospívající dívky. V drobném těle se ovšem skrývá velké tajemství.

Slavnostní premiéru, která se konala v megaplexu Cinema City Chodov, si nenechala ujít celá řada známých osobností. Na akční podívanou vyvedla Taťána Makarenko své missky. Krásným dámám dělal doprovod stylista Sam Dolce. S Alitou zapózoval i Adam Mišík, Sámer Issa, rapperka Sharlota, herečka Denisa Pfauserová či Linda Finková. Meče z damaškové oceli se osobně chopily neohrožené ženy Kate Matl a Eliška Mrázová, které s nebezpečným ostřím i zapózovaly. Jan Maxián před cosplayerkou poklekl na koleno a nechal se pasovat na rytíře. Láďa Hruška si filmový zážitek dokonce nadělil k narozeninám.

Jak to na slavnostní projekci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací