26. Český lev: Červený koberec, honosné róby i blesky fotoaparátů

Boková, Stárková, Melíšková, Plodková, Špetlíková či Pfauserová vypadaly jako novodobé pohádkové popelky.

V sobotu večer se před Rudolfinem opět rozzářily reflektory, aby se všichni hosté mohli projít po červeném koberci a usednout ve Dvořákově síni, kde se konalo slavnostní předávání Českých lvů. Dámy a pánové tak měli možnost vytáhnout z šatníků velkou večerní, hodit se do gala a alespoň pár vteřin se opájet blesky fotoaparátů.

Příchody vzácných hostů, nominovaných i předávajících si nenechaly ujít řady fanoušků, kteří netrpělivě vyhlíželi hvězdy, které se objevily na rudě zbarvených schodech do Rudolfina. V doprovodu své ženy dorazil Jiří Bartoška, který je nejen známý herec, ale i prezident karlovarského filmového festivalu. Chybět nemohli ani, dnes již čerství držitelé lvích sošek za svůj herecký výkon v hlavních a vedlejších rolích, a to Karel Dobrý s partnerkou, Jenovéfa Boková se sestrou Kristýnou, Eliška Křenková v doprovodu Jiřího Mádla či Jan František Uher. Zahlédnout jsme mohli i režiséra Olmu Omerzu, který získal ocenění za režii Všechno bude.

Úsměvy potěšily všechny přítomné krásné a talentované herečky, mezi kterými nesměly chybět Jana Plodková, Ivana Chýlková, Ha Thanh Špetlíková, Denisa Pfauserová, Jitka Schneiderová, Simona Babčáková, Erika Stárková, Lenka Termerová, Lenka Krobotová, Klára Melíšková či Martha Issová. Slovenská návrhářka Vanda Janda byla nepřehlédnutelná ve své růžové róbě.

Pozadu nezůstali ani pánové, kteří (až na výjimky) zůstali věrní klasice. Rudý běhoun lemovaný fanoušky zdolali Jan Cina s partnerem Petrem Vančurou, Miroslav Donutil s manželkou, Zdeněk Piškula, Filip Březina, Slávek Horák, Stanislav Majer, Jiří Dvořák s dcerou Aničkou, Ondřej Havelka s dcerou Rozálií, Jiří Macháček a mnozí další.

Jak to na červeném koberci a před fotostěnou vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a na videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE (fotostěna a červený koberec).

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací