Na slavnostní premiéře Shazam! zvolali známé heslo i dabéři Michal Holán a Jindřich Žampa

Do popcornu i nového DC dobrodružství se pustili Leová, Kůrka, Decastelo, Sharlota či Paroubek.
 
 
Superhrdinové ze stáje DC, jako jsou Superman či Batman, sázejí spíše na temnější filmovou atmosféru. Nejnovější superhrdina Shazam je jejich pravý opak. Vtipkuje, je nevycválaný, těší ho pozornost a natáčí své kousky na YouTube. Není proto divu, že slavnostní premiéru snímku Shazam! v znovuotevřeném kině IMAX si nenechala ujít široká škála diváků.

Zhlédnout dobrodružství čtrnáctiletého kluka (téměř patnáctiletého), který se mění v dospělého (po tělesné stránce) superhrdinu, přišli ostřílení filmoví fanoušci, jako jsou Monika Leová, Petr Vojnar, Kate Matl, Genny Ciatti či Eva Decastelo, kterou doprovodila celá rodina. Tím ale zástup natěšených diváků nekončí. Naopak, teprve začínáme. Zapózovat spolu se superhrdinou ve foyer kina neváhali ani Sharlota, Barbora Mottlová s Josefem Kůrkou, Jan Antonín Duchoslav, Lucca s Michalem Dvořákem, Eva Feuereislová, Marek Dědík či Debbi. Akční fantasy komedie zaujala i Jiřího Paroubka.

Velkým překvapením byla přítomnost i českých hlasů ústřední postavy. Michal Holán (Shazam) a Jindřich Žampa (Billy Batson) se pozdravili s přítomnými diváky a neváhali ani společně zakřičet heslo: “Shazam!”

Jak to na slavnostní premiéře filmu Shazam! v kině IMAX vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Červený koberec (@cervenykoberec.cz),

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací