Tomáš Magnusek natočil nový seriál Čechovi

“Český Dallas” by měl mít premiéru letos na podzim nebo na jaře příštího roku.
 
 
Režisér, scénárista a producent Tomáš Magnusek představil svůj nový projekt, a to seriál Čechovi. Třináctidílná rodinná sága s přezdívkou „český Dallas“ nabídne rodinné i finanční intriky, mocenské boje, sex, sarkasmus či spletité vztahy.

„Čechovi jsou bohatá podnikatelská rodina čtyř generací, kteří bydlí v jednom domě. Každý má svoji ložnici, svůj příběh a svůj smysl v ději. Dnes už sedmdesátiletý otec, hlava rodiny, založil krátce po revoluci firmu, kterou by chtěl nyní předat některému ze svých třech dětí. To se ale nedaří. Je to problém současnosti, kdy generační výměnu ve firmě nepřežije téměř dvě třetiny společností,” přibližuje příběh Tomáš Magnusek.

Členy rodiny Čechových si zahráli Libuše Švormová, Kateřina Macháčková, Miloslav Mejzlík, Petr Batěk, Tomáš Magnusek, Robert Cejnar, Andrea Elsnerová a další. V dalších rolích uvidíme například Reginu Rázlovou, Jaroslavu Obermaierovou, Ivanu Jirešovou, Igora Bareše, Ladislava Županiče, Radima Uzla, Jana Rosáka, Vlastimila Harapese, Felixe Slováčka, Jana Přeučila, Evu Hruškovou či Josefa Zímu.

Natáčení probíhalo převážně v Královehradeckém kraji. Domem, kde Čechovi bydlí, se stala vila Viktorka – dům v Babiččině údolí.

Kdy a kde nový seriál, který se právě teď nachází v postprodukci, uvidíme, zatím není jasné. Tomáš Magnusek na tiskové konferenci prozradil, že seriál Čechovi připravuje pro letošní podzimní schéma nebo na jaro příštího roku.

Jak to na TK Čechovi vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací