Bajkeři Mišík, Buckingham či Vagnerová najeli devadesát kilometrů během natáčení

… a vzdali se wi-fi připojení, oblékli obtažené dresy a nabrali směr televizní obrazovky.
 
 
Režisér Martin Kopp a scénárista Petr Kolečko se rozhodli na podzim roku 2017 naladit všechny kino diváky na léto, a především na výlety na kole komedií Bajkeři. Nyní tento rozverný snímek, který se nebojí lechtivých scén a drsnějšího humoru, míří na televizní obrazovky s úmyslem zpestřit nám sobotní večer.

Nevlastní bratři Jáchym (Jan Komínek) a David (Adam Mišík) spolu s kamarádem Sašou (Vojtěch Machuta) opustí bezpečí domovů a připojení na internet, aby se vydali na nucený dvousetkilometrový cyklovýlet pod vedením „macechy“ Terezy (Hana Vagnerová). Postupem času ale zjišťují, že když zvednou oči od mobilních telefonů, uvidí skutečný svět plný dobrodružství, opravdových dívek, lásky i sexu. Srážka s realitou ovšem nebude snadná. Krásné cyklistky ztvárňují Štepánka Fingerhutová, Celeste Buckingham, Julie Šurková a Esther Lubadika.

Filmový cíl Bajkerů byl sice 200 km, ale tvůrci prozradili, že herci během natáčení najezdili kilometrů devadesát. Kromě Pavla Nečase, který má na svém osobním tachometru větší vzdálenost, protože na kole přejížděl mezi lokacemi. Někteří herci si ovšem mohou na konto připsat pár metrů k dobru, protože i ve společenském oděvu či vysokých podpatcích neváhali nasednout na kolo umístěné ve foyer kina během slavnostní premiéry filmu Bajkeři. A nutno podotknout, že některé dámy zvolily hodně odvážné outfity. Podívejte se sami, jak jim to slušelo.

(Foto: film Bajkeři)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací