Trailer k filmu Villa Lucia představuje komedii o první lásce a poslední vloupačce

Jedna vila, jedna žena, tři kamarádi a tři zloději.

Michal Kollár, jenž má na svém režisérském a scénáristickém kontě krimi thriller Rudý kapitán, se vrhl do bláznivé komedie Villa Lucia, jenž přináší akci, romantiku a humor na hraně. V roli femme fatale uvidíme Hanu Vagnerovou. Dalších rolí se chopili Michal Kubovčík, Juraj Hrčka, Zdeněk Godla, Robert Nebřenský, Martin Meľo, Vlado Černý, Tomáš Mischura, Boris Farkaš, Marta Maťová, Edita Koprivčević Borsová a další.

Režisér a scénárista Michal Kollár prozrazuje, že v komedii Villa Lucia využil silnou stylizaci a specifický styl kombinující několik filmových žánrů: „Villa Lucia je generační výpověď namíchaná s prvky zlodějské komedie. Především je to ale bláznivě pojatý příběh první lásky.“ Tuto atmosféru přibližuje i nově zveřejněný trailer.

Příběh se točí kolem třech kamarádů, první lásce, jedné vile a partě zlodějíčků, kteří se rozhodnou vyloupit rodný dům Lucie. Nečekané setkání rozjíždí noc plnou zmatků, záměn, akce a zábavy. Přežijí jen ti, co drží spolu, i kdyby to bylo proti jejich vůli.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 1. června 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací