Film Seznamka: Jiří Langmajer točil ve studené vodě a učil se tančit

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa.“
 
 
Debutový celovečerní snímek režisérky Zity Marinovové Sezn@mka se točí kolem vztahů a osamělých žen. A i když se jedná o komedii, natáčení zřejmě nebyla procházka růžovým sadem. Představitel šéfa seznamky Jiří Langmajer se musel na filmovém place vypořádat s nejednou překážkou.

Vzhledem k tomu, že je postava Jiřího Lagmajera vykreslena jako novodobý Kristián, který umí svést a okouzlit ženy, předepsal mu scénář i tanec. Z toho herec moc nadšený nebyl, ale Zita Marinovová neměla slitování. „Snažil jsem se z toho vykroutit, ptal jsem se režisérky – proč to tam chceš? Řekla mi, že proto, že je to hezký a bez možnosti další diskuse mě poslala k choreografovi,“ prozradil Lagmajer.

Nepříjemným překvapením ovšem nebyl konec. Hrdinové komedie se vydají na rekreaci k moři, kde na šéfa seznamky čekalo surfování. S oříškem v podobě studené vody se Jíří Langmajer vypořádal díky otužování poměrně dobře, ale sehrát se s novým parťákem v podobě surfovacího prkna bylo již horší. Herec prozradil, jakou nakonec zvolil „surfařskou“ techniku: „Ležel jsem na prkně jako lachtan a dělal, že to umím.“

Dalších rolí se chopili Adéla Gondíková, Zuzana Kajnarová, Marie Doležalová, Šárka Vaculíková, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Mira Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová či Iva Kubelková.

(Foto: Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací