Rozhovor: Barbora Poláková o své první roli maminky v TvMiniUni: Zloděj otázek

Pan praještěr Voráček se dojetím rozplakal a Flegy dodal „ňuf“.
 
 
59. Zlín Film Festival má za sebou první světovou premiérovou projekci tohoto ročníku, a to rodinné dobrodružství TvMiniUni: Zloděj otázek. Speciálního promítání se zúčastnila početná delegace plyšových loutek a Barbora Poláková, která se poprvé na filmovém plátně představila jako maminka. Nedalo nám to a zeptali jsme se nejen známé herečky, ale i režiséra Jana Jirků a plyšových hrdinů na několik otázek.

Barbora Poláková a Jan Jirků se s námi podělili o to, jak děti na nový film v kině reagovaly. Barbora Poláková dokonce prozradila, jestli si jako malá hrála s plyšovými loutkami či jaké to je zahrát si maminku. Pana Voráčka setkání a promítání dokonce tak dojalo, že se musel vysmrkat do kapesníku. Flegy neváhal, zaňufal a praještěra utěšil a pohladil ho svými oušky.

Premiéra filmu o tom, co se stane, když děti přestanou klást zvídavé otázky a rodiče věnují více času práci než svým potomkům, má premiéru v kinech naplánovanou na 6. června 2019. Rozhovor je ke zhlédnutí na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací