Koncert skupiny Mirai, seriál Kriminálka 5.C či hvězdy na červeném koberci na 59. Zlín Film Festivalu

Aňa Geislerová, Lukáš Pavlásek, Karin van der Meer přijeli nasát festivalovou atmosféru.
 
 
Sluníčko krásně svítí a 59. Zlín Film Festival nabírá na obrátkách. Sobotní festivalový den přinesl nejen moře slavných osobností, ale i uvedení nového televizního seriálu pro děti Kriminálka 5.C či koncert hudební skupiny Mirai. Chybět nesměla autogramiáda a duo Dana Morávková a Jan Čenský, kteří vítali hosty na červeném koberci.

V září letošního roku budeme moci na kanálu České televize ČT :D sledovat nový seriál pro kluky a holky, a to Kriminálku 5. C plnou poutavých a napínavých příběhů s detektivní zápletkou. Lehkým detektivním nádechem byla protknuta i tisková konference v Zámecké zóně. Dětská fantasie je bezbřehá, a hosté TK museli odpovídat na otázky typu: „Proč rostou stromy?“ Na to hejtman Zlínského kraje s dětskou hravostí odpověděl: „Protože prší.“ Nejen dětští herci, ale především natěšení diváci poté vyrazili do multikina Golden Apple Cinema, kde se konala festivalová premiéra dvou dílů. Do výběru byla zařazená i tematická epizoda, a to Velký filmový případ.

Ve Zlatém jablku se konala i další ze série autogramiád. Podpisy tentokrát rozdávali herečka Aňa Geislerová, modelka a herečka Pavlína Němcová či herci Lukáš Pavlásek a Arnošt Goldflam. Celá čtveřice se poté přesunula na červený koberec u Kongresového centra. Pozvání dále přijali Jan Potměšil, Danica Jurčová, Karin van der Meer, Pepijn van der Sman, Michal Balcar, Dagmar Bláhová či Anna Linhartová.

Ještě před tím, než Letní kino ovládl Aquaman se zde odehrál koncert hudební kapely Mirai. Frontman, zpěvák a kytarista Mirai Navrátil předvedl divákům pořádnou show. Světelné efekty, konfety, rudě zářící bubenické paličky či hvězdný skok mezi diváky, kdy se nechal Navrátil unášet nad hlavami lidí spolu se šťastnou fanynkou. Posluchače do varu samozřejmě dostaly hity jako „Když nemůžeš, tak přidej“ a ,,Chci tančit“.

Jak to na koncertu, autogramiádě, červeném koberci a dalších festivalových akcí vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu a videích na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací