Zlatá slavice Lucie Bílá představila letní dvojkoncerty s kapelou Čechomor

„Ej, lásko.“

V Divadle Lucie Bílé se konala tisková konference, kde zlatá slavice spolu se skupinou Čechomor zazpívala a podělila se tak se všemi přítomnými novináři o novinku v podobě letních open-air dvojkoncertů, které nabídnou jak samostatná vystoupení Lucie Bílé a Čechomoru, tak exkluzivní společný set obou interpretů.

První společnou hudební ukázkou Lucie Bílé a Čechomoru byla píseň Ej, lásko. Toto vystoupení nebylo zvoleno náhodou, protože téma lásky se odráží i v názvu společného turné, který zní S láskou. Dále jsem v jejich společném podání mohli slyšet skladby Ach bože z nebe a Husičky.

Zpěvák a kytarista Čechomoru František Černý během tiskového setkání prozradil, jak vlastně toto netradiční spojení vzniklo. „Když jsme s Karlem přemýšleli, jak oslavit třicáté páté narozeniny Čechomoru, vzpomněli jsme si na jeden večer asi 12 let zpátky, kdy jsme se na pumpě potkali s Lucií Bílou a slíbili si, že spolu něco podnikneme. Oslavit s takhle úžasnou zpěvačkou naše výročí nám přišlo jako skvělý nápad. Jsme velice rádi, že naše pozvání přijala. “ svěřil se Černý.

Lucie Bílá je ze spojení nadšená. „Je to už spoustu let, co si s Čechomorem slibujeme, že si spolu zahrajeme na jednom pódiu, a tak jsem ráda, že se nám tohle přání příští rok konečně splní. Čekají nás čtyři krásné letní dvojkoncerty, na kterých vystoupíme každý zvlášť, ale také ve společném setu několika písniček. Už teď se moc těším a věřím, že se mají na co těšit i naši diváci”, svěřila se zlatá slavice a dodala: „Na společné dvojkoncerty jsme se s Čechomorem začali chystat už před koncem loňského roku a musím říct, že jsem z každé naší společné zkoušky nadšená. Je to pro mě netradiční, ale krásné spojení. Už teď moc těším na léto a věřím, že se mají na co těšit i naši diváci.“

Jak to na tiskové konferenci k letním dvojkoncertům Čechomor & Lucie Bílá vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu. Tour odstartuje koncem června na okraji Prahy ve Velké Chuchli.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací