Ubisoft na E3 oznámil, že Netflix natočí film na motivy hry The Division 2 s Jakem Gyllenhaalem a Jessicou Chastain

Bude Manhattan čelit epidemii neštovic i na monitorech a televizních obrazovkách?
 
 
Herní a filmoví fanoušci se mají na co těšit. Ubisoft na tiskové konferenci v rámci herního veletrhu E3 oznámil, že Netflix natočí snímek na motivy hry The Division 2. Režisérem akčního sci-fi The Division je David Leitch, který má na svém kontě tituly jako jsou Deadpool 2, Atomic Blonde: Bez lítosti či John Wick. Letos od něho uvidíme i akčňák Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Ve filmu The Division, o kterém se zatím ví velmi málo, by si měli zahrát Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal.

Příběh hry se odehrává v New Yorku v blízké budoucnosti. Toto velkoměsto se nachází na pokraji zkázy z důvodu pandemie neštovic. Úkolem hráče je pomáhat skupině s názvem „The Division“, rozlousknout zdroj spiknutí, obnovit své operace na Manhattanu a bojovat s kriminální činností. Co vše tvůrci přenesou na obrazovky, se dozvíme snad brzy.

(Foto: ze hry The Division 2)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací