„Vodovkami“ malované plakáty Lví král zaujmou na první pohled

Souboj o Lví skálu brzy započne.
 
 
Lví princ Simba a lví král Mufasa se již brzy vrátí na velká plátna. Na live action verzi oblíbené pohádky od Disneyho Lví král se bezesporu těší malí i velcí diváci. Abychom náhodou nezapomněli na to, že distribuční premiéra se blíží, připravili se pro nás tvůrci nové plakáty. Tentokrát vzali do rukou štětce a barvičky a pustili se do malování. Na jednom z plakátů v centru dění vidíme lví oko s hravým detailem v zorničce. Z druhého posteru na nás hledí celá řada zvířecích kamarádů.

Příběh Lvího krále nás zavede do africké savany, kde se narodil lví princ Simba, kter má na trůně vystřídat svého otce, lvího krále Mufasu. To se ovšem nelíbí Scarovi, původnímu následníkovi trůnu. Dobrodružství plné intrik a zvířecích přátelství slibuje nejen vizuálně poutavou podívanou, ale potěší i naše uši, na hudbě totiž spolu pracovali Hans Zimmer a Elton John.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 18. července 2019.

Nové plakáty Lví král:

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací