Pražské orgie: V teaser traileru odhaluje herečka Ksenia Rappoport stehna

Jonas Chernick, Ksenia Rappoport, Pavel Kříž a další ve filmu podle díla Philipa Rotha.
 
 
Na motivy knihy Philipa Rotha, držitele Pulitzerovy ceny za beletrii a americké literární legendy, natočila režisérka Irena Pavlásková film Pražské orgie. Příběh snímku nás zavede do poloviny 70. let v Praze. Spisovatel Nathan Zuckerman (alter ego Philipa Rotha) se zde seznámí s nezkrotnou Olgou, pro kterou jsou sexuální dobrodružství formou vzpoury proti nesvobodnému způsobu života tehdejšího totalitního režimu. Jak to bude na dekadentních večírcích vypadat, naznačuje první teaser trailer.

Půjde ale skutečně pouze o potěšení nebo i o něco víc? A kdo je vlastně přítel a kdo hraje falešnou hru? To vše se dozvíme již tento podzim, a to 10. října 2019, kdy vstupují Pražské orgie do českých kin.

V hlavních roli Nathana Zuckermana se představí kanadský herec a scénárista Jonas Chernick. Role Olgy se chopila ruská herečka Ksenia Rappoport. Pavel Kříž hraje ve filmu režiséra Rudolfa Bolotku. Klára Issová a Jiří Havelka ztvárňují milenecký pár českých emigrantů. V dalších rolích uvidíme Miroslava Táborského, Martina Stránského, Jana Hrušínského nebo Petra Vondráčka, Viktora Dvořáka či Jakuba Wehrenbergera.

(Foto: Prague Movie Company)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací