Kohák, Schneiderová, Hrachovcová či Ruppert oslavili 150 let od vzniku legendárního šampaňského

Šampaňské, jež je partnerem většiny událostí filmového světa a ceremonií na červeném koberci, nesmělo chybět ani na karlovarské filmové festivalu.
 
 
Letos se na MFF Karlovy Vary oslavovalo, a to stopadesátileté výročí šampaňského Moët Impérial. Ve slavnostním duchu se nesla i MOËT party, která vždy předepisuje tematický dresscode, tento rok v imperiálním duchu. První lahve Moët Impérial totiž doputovaly na císařský dvůr v roce 1869, a to na výročí narození Napoléona Bonaparteho.

Tyto prvky se prolínaly i celým večerem, a to od v korzetu a tylové sukni oděné hostesky a ochranky v uniformách, až po program, který čítal například baletní vystoupení inspirované legendárním ruským Balšim Tiatrom či hudební vystoupení smyčcového kvartetu. Atmosféra strhla i jednoho z prvního hostů Matěje Rupperta, který v průběhu večera zazpíval a zahrál na klavír.

Pozvaní herci, herečky, komičky, zpěváci, modelky, sportovci a mnozí další se potrápili s náročným dresscodem inspirovaným právě dobou Napoléona Bonaparteho. Ten asi nejvíce splnila Eva Samková s partnerem, hercem Markem Adamczykem. Ostatní zvolili spíše drobné prvky a detaily. K oblíbeným barvám patřila bíla či zlatá, nechyběla ale ani černá, modrá či červená.

Na párty Moët Impérial 150th Anniversary nesměla chybět herečka Jitka Schneiderová, která je letošní patronkou „přípitku na dobrou věc“, protože výtěžek z dobročinné akce tento rok poputuje na podporu neziskové organizace Hledáme rodiče. Po červeném koberci v prostorách hotelu Imperial v Karlových Varech se dále prošli například Jakub Kohák, Simona Krainová, Sandra Nováková, Marek Ztracený, Iva Pazderková, Iva Kubelková, Beata Rajská, Kaira Hrachovcová a mnozí další.

Jak vypadal červený koberec na párty plné bublinek a dvorské zábavy, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a na krátkém videu na kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací