Na premiéře hororu Dětská hra si Chuckyho pochovali David Svoboda, Adéla Gondíková i Andrea Pomeje

Vraždící panenka Chucky nesměla na uvedení filmu chybět.
 
 
Pruhované triko, zrzavé vlasy, riflové lacláče a z počátku kamarádský úsměv, to je Chucky, váš nejlepší kamarád. Tato, dnes již, legendární postava se vrátila do kin, aby vystrašila další generaci. Slavnostní premiéru filmu Dětská hra si nenechala ujít celá řada fanoušků i celebrit. Samozřejmě nesměl chybět ani Chucky.

Začalo to před více jak třiceti lety, kdy americký režisér Tom Holland natočil horor s vraždící hračkou v hlavní roli. Nyní se několikadílná série dočkala remaku v režii Larse Klevberga a Chucky opět bere do ruky nůž. Doba a technologie od uvedení původního snímku do kin pokročila, což se projevuje nejen v samotném ději, když panenku propojíte se svým telefonem a umožníte ji tak ovládat nespočet zařízení chytré domácnosti, ale i ve způsobu promítání. Slavnostní premiéra se totiž konala ve 4DX sále, kde i vy sami na vlastní kůži ucítíte sekání nože a stříkání krve.

Pozvání na toto speciální promítání si nemohla nechat ujít rapperka Sharlota, která na projekci zvolila tričko s Chucky podobiznou. Smrtonosnou panenku si pochovali a před objektivy fotoaparátů zapózovali i Petr Zvěřina s maminkou, pětibojař David Svoboda, Karla Mráčková se synem, Adéla Gondíková, Debbi, Andrea Pomeje a Petr Plaček, Naomi Adachi, Eliška Mrázová a mnozí další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací