Na premiéru Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw dorazil tanečník Marek Dědík stylově na motorce

Fandit týmu Hobbs nebo Shaw přišla i Sharlota či Petr Jákl starší.
 
 
Série Rychle a zběsile o sobě opět dává vědět. Tentokrát nás čeká malá odbočka v podobě spin-offu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Vzhledem k tomu, že Dwayne Johnson a Jason Statham nejsou žádní troškaři a jdou do toho na plné koule, nebyla obyčejná ani slavnostní premiéra, která na pozvaných hostech nenechala nit suchou, a to téměř doslova.

Vše začalo na střeše pražského obchodního centra, kde zaparkovali svoje vozítka například operní zpěvačka Andrea Kalivodová či Marek Dědík. Tanečník ze soutěže StarDance, který rozvlnil boky Jitky Schneiderové či Pavly Tomicové, dorazil na motorce s krásnou manželkou. Z filmu se svalovci v hlavní roli byla nadšená i rapperka Sharlota. Pozvání přijal i Petr Jákl starší, kterého bezesporu nejvíce zajímali kaskadérské výkony herců a hereček.

Nemalou dávku testosteronu podtrhlo i promítání ve 4DX. Řezání zatáček a tvrdé údery namakaných borců nebylo možné zažít pouze na plátně, ale i prostřednictvím speciálně upravených sedaček. Velký důraz byl kladen na vodu. Když promokly bojující postavy, ani diváci v sále nezůstali ušetření.

Jak to na slavnostní premiéře Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací