Rozhovor: Simona Krainová se stane v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 advokátkou a milenkou

„Není to velká role, není to ani malá role, je to hezká role.“
 
 
Po letní pauze se na televizní obrazovky vrací seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Děj naváže na události uplynulé sezóny, což znamená, že se vrátí oblíbení hrdinové a hrdinky. S příchodem další sezóny se samozřejmě můžeme těšit i na nové postavy a tváře. Jednou z posil je i Simona Krainová, která si zahraje advokátku Stárkovou.

Simona Krainová jako Stárková bude v seriálu řešit nejen právnické záležitosti, ale i ty osobní, stane se totiž milenkou jednoho z tamních lékařů. Česká topmodelka, moderátorka a herečka v krátkém rozhovoru prozradila i několik zajímavých detailů ohledně vývoje své postavy. Krainová se dále svěřila, že natáčení seriálu probíhá v daleko rychlejším tempu, než je tomu třeba u filmu, a proto se snaží být maximálně připravená, aby nezdržovala celý štáb. Navíc si pochvalovala atmosféru na place a spolupráci se svým hereckým kolegou.

Celý rozhovor se Simonou Krainovou naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací