Absolvujte 4DX Challenge na Soundtrack Poděbrady

Festival filmové hudby a multimédií přináší i soutěž o vstupenky do 4DX anebo popcorn zdarma.
 
 
Soundtrack Poděbrady nám opět zpestří konec letních prázdnin. Festival, jenž nabízí spojení filmové hudby a multimédií bude slavnostně zahájen ve čtvrtek 29. srpna koncertem Velká Swingová Noc v režii Jiřího Vejdělka. Hlavní program od pátku 30. srpna do neděle 1. září přinese například velkoformátové promítání oscarového filmu Miloše Formana se symfonickým orchestrem Amadeus LIVE, filmovou pohádku Šíleně smutná princezna s živým provedením hudby Jana Hammera, českou koncertní premiéru muzikálové rockové senzace s největšími hity skupiny Queen We Will Rock You či světovou premiéru koncertního provedení filmu Šakalí léta s velkoformátovou projekcí.

V rámci doprovodného programu se navíc bude i soutěžit. Díky 4DX Challenge budete moci nejen otestovat svoji rovnováhu a balanc, ale hlavně vyhrát vstupenky do 4DX anebo popcorn zdarma. Vašim úkolem bude usednout do 4DX sedačky a vybalancovat prudké pohyby a efekty jako jsou vítr, mlha nebo bubliny a udržet v ruce co nejdéle popcornovou krabici. Čím déle popcornovou krabici udržíte, tím lákavější bude vaše odměna. Ti nejšikovnější vyhrají 4DX (2D, 3D) vstupenku zdarma do Cinema City Nový Smíchov, Chodov nebo Plzeň, kde se nacházejí 4DX sály.

(Foto: Cinema City)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací