Dvě nevěsty a jedna svatba: Bohumil Klepl si nasadil blonďatou paruku a opět stanul po boku Evy Holubové

Anna Polívková a Ester Geislerová oblékly svatební šaty.
 
 
Režisér Tomáš Svoboda si zřejmě oblíbil téma svateb. Po romantické komedii Jak se zbavit nevěsty z roku 2016 nám o dva roky později naservíroval další komedii s podobnou tématikou, a to Dvě nevěsty a jedna svatba s Annou Polívkovou a Ester Geislerovou v hlavních rolích, které se poperou o jednoho ženicha.

Marie (Anna Polívková) je úspěšnou single moderátorkou, která se vrací do rodné vesničky, aby zde oslavila blížící se svatbu svojí sestry Karolíny (Ester Geislerová). To ovšem netuší, že její sestřička si hodlá vzít její starou lásku Jiřího (Jaroslav Plesl). Boj o přízeň jednoho muže může začít.

Ester Geislerová, která má v reálném životě dvě sestry (Anna Geislerová, Lenka Geislerová), prozradila, že pro ni je myšlenka přebrání muže vlastní sestře nemyslitelná a vnímá svoje švagry jako bratry. To se ovšem dle scénáře Tomáše Svobody a Marcela Bystroně nestane a film přináší spoustu vtipných a ztřeštěných situací. Manželský pár a rodiče sester ztvárnili Eva Holubová a Bohumil Klepl, kteří jsou již ostřílení parťáci. Na Boba ovšem čekala jedna velká změna, a to dlouhá blonďatá kštice. Maskérka Dana Kohoutová se na herci opravdu vyřádila.

Ve filmu se mihne i samotný režisér Tomáš Svoboda, která si zahrál (jak jinak než) režiséra pořadu, který moderuje právě Polívková s Janem Dolanským. Dalších rolí se chopili Jakub Gottwald, Marcela Nohýnková, Andrea Hoffmannová, Jan Vondráček, Pavel Šimčík, Dušan Urban, Oldřich Navrátil, Štěpán Benoni, Markéta Krejčová a další.

(Foto: Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací